Tuesday, October 4, 2011

Baju Kad Kawen

Assalamualaikum....hihi
Sorry agak lama gak xupdate kan?pada yg menanti entry br sy mintak maaf yer..haha mcm la ada org nk bace..okey lets start the story ;)

Alhamdulillah baju nikah sy dh siap..but not 100% la..br 70%..yg lg 30% tu br start dlm prosess..prosess jahit manik..huhu..bj nikah sy jahit kat butik halina collection..kedai dia kat medan mara..not bad gak jahitan dia.n upah jahit pun xmahal sgt..but jahit manik sy xjahit kt ctu..manik gff kita pn nana yg tlg jahitkan..hihi..actually ms mula2 nk cr kedai jahit manik sy dh terfkr nk mintak dia jer yg jahit.but memikirkan dia kat sabah time tu n ngah pregnant plak sy xjd la ckp kt dia.nk d jadikan citer tetibe dia blk kl awal dr date yg sepatutnye n bila sy tnye die larat ker x nk jahit manik dia plak berbesar hati nk tlg sy...yeahhhhh..sy yakin ngan keupayaan dia so sy serahkn tugas jahit manik kt dia..hihi..'tq awk sudi jahit manik baju nikah sy..syg awk..hihi' so skrg tgu dia siapkan la jahit tu..ada beberapa mgu lg sblm tarikh akhir..hahahahha

next...kad kawen!!yeah finally kad kawen sy dh siap..huh neves bila fkr kad kawen ni..maybe sbb the idea totally from me..everything bout kad kawen am the one yg decide.itu kad impian sy sebenarnye..xde la se gah mana but itu yg sy mahukan..agak mencabar gak nk tgu kad tu siap..dr time wat work art smpi la time tuk printing.ada jer mslh.specially time printing.kedai print tu bole plak tertinggal bende yg ptg bg sy kat kad tu..bende tu tak kuar kat kad yg dh print.n dowang plak dh siap print 700 keping..erk..terpaksa la dowang print semula.n d sebabkn itu kad siap lewat.apepun alhamdulillah kad dh selamat siap n tunggu nak pos ke sabah jer ni.n harap2nya kad tu selamat la pos ke sabah ngan keadaan yg asal..isyaallah amin...doakan sy yer..
n pada sape yg nk kad tu n dh bg sy alamat nanti sy pos kat korang yer..simpan kad sy tu elok2 tau wat kenang kenangan..jangan guna tuk balut belacan plak tau..sedih sy nanti..hihi...

barang sovenir tuk tetamu sy dh beli..tapi br separuh..dlm dua minggu lagi sy g beli lagi..hihi..

tapi kan..barang2 hantaran sy sy xbeli lagi!!erk...have to go n buy by this week la nora!!haish..ok ok will try to settle by this week or latest by next week..huhu...

ok la tu jer buat masa ni..sok2 kite smbg lg....n kat atas tu sy ada letak gmbr kad kawen sy...tu time process mengira,check,lipat n siap tuk bg kawan2..:))
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

NoraJoey said...

ain-tq dear..doakan kakakmu ini yer ;)