Wednesday, October 3, 2007

Rusuhan berlaku kt Blog nie...

oke..sebelum rusuhan jd lg teruk kat Blog aku nie..meh aku hupdate tuk korang yg kecoh sgt tu...klu korang tak komen siap...hahahaha

Last Week tak bape nk best coz effect jatuh Moto tu kut...hahaha..

but on Saturday
Kuar ngan Mr Romi...bukan berdua oke...die bwk kwn die Epy n aku bwk adik2 ku..Cats n Deq Sue...kiteorg gi KTV Yaw Chuan...klu dh g sane wat per lagi kan??menyanyi a.k.a melalak la...Kuar around 8.45pm..smpi KL pun dh kul 9.45 trus karaoke..smpi la kul 12++...wah BESTnye....puas la melalak sakan...semua lagu nk nyanyi..n mostly lagu yg aku nyanyi mlm tu lagu yg aku tak pernah nyanyi..wah PUAS..bohsan la klu asyik lagu yg sm jerk ka...ROMI pun leh tahan gak KAraoke nie..Epy kawan die lg la..n lucunye mlm tu kiteorg semua cam pakat jerk nyanyi lagu LAMA-LAMA..hahaha..lagu 70-90an gitu...Duet ngan Mr Romi gak nie...hehehehe...


Adik aku Cats ape lg..die klu dpt nyanyi jgn ckp la..mic taknak lepas..hahaha..Deq Sue plak..die memang bukan jenis karaoke cam kiteorg so die just tgk jerk..But, joint dancing ngan kiteorg kat karaoke tu..hahhaha..*aku tak reti nari so goyang jerk ikut rentak lagu..*mesti pening pale Romi tgk kiteorg...sabar ek romi..hehehehe..pasni kite kuar lg....ekekekeke..Best la kuar ngan dowang...

on Sunday lak
kuar ngan BF aku..kononnye nk g cari b'day present dak2 nie la..so g la Sunway Pyramid..smpi sn..BF aku trus g TGV lak..*eh die nie klu kuar tak tgk wayang bole tak??*..so ikut jerkla..die ckp after tgk wayang br g cr barang2 tu..so kul 4.45 msk tgk wayang...wayang abis around kul 6.30 kut..argh ader 30min jerk lg nk berbuke..sempat ker nk shoping brg nie??g gak la cr..masuk 1st kedai yg aku aim tuk cr hadiah totin...uwaaaa..takde lak...bodo tul!!..argh g cr kedai lain lak la..ish lawa gak satu nie??mak ai...harga die pun lawa...klu beli nie trus lari bujet tuk adiah anot n nieja lak..eh tak jd la...g cr lain plak...1/2jam dh cr..tak jumpe gak...mmm..lalu satu kedai tu..eh cantik la..nk beli tuk myself la..*eh baik bg anot bende nie..sebab takde colour pink..black jerk ader..anot pun suke black..oke amik la..*..so dah nk buke..BF ajak buke kat RedBox lak..dlm hati *takkan nk karaoke lg??br smlm karaoke ngan romi..giler la..abis gak sore aku kang* yg pastinye BF tak tau pun aku kuar ngan romi smlm...*sorry syg tak inform*..so layan jerk la karaoke nie..yg ptg nye makan puas klu kat RedBox nie...kat Bwh nie gmbr yg aku sempat amik time aku mkn tu...tu dua2 makanan aku..hahahaha...

on Monday

hahaahah...patutnye arinie aku keje..but tak g keje coz hujan agak lebat pagi tu..padahal dah siap2 mandi n make up smua nk g keje...seh tukar blk baju aku...n smbg tido..wakaka...kul 10pg tu dah terjaga n terfikir nk kuar lak...smbg g cr adiah totin n nieja lak..anot punye dh beli smlm..so aku ajak la adik2 aku joint skali...then dowang pun rajin gak nk ikut aku nie..time dh siap jerk...siut la..hujan turun blk..uwaaa..camner nie??dh ready dh nk g tgu teksi part depan tu...camner ek??tnye adik2 aku...dowang ckp gamble jerk la..hujan tu..bukan jauh pun jln kaki ke depan tu amik cab..fikir punye fikir then okela..kite kn pasukan berani mati..hahahha..*dlm hati dh bengang ngan cuzzy aku yg pompuan tu..die bole jerk klu nk antar kiterog g bus stop depan tu naik keta die..tp die wat bodo jerk..gampang tul!!*...huhuhu..selamat pun smpi bus stop tu..then trus tahan cab ker summit..smpi jerk summit trus bwk deq sue g saloon..die nk wat rambut die...*rebond, colour n highlight*...ms tu dh kul 2pm so maybe around kul 6pm br siap rmbut die tu...so aku ngan adik n kakak aku sorang tu g la jenjalan dulu..g survey2 hadiah mane tau jumpe kat cni yg menarik...jln punye jln..jumpe bende cute yg berwarna PINK...wah comeynye...dah terfikir NIEJA kat pale nie...beli tuk nieja la...i tgk2 harga die pun oke..mahal tak mahal sgt la..yg ptg nye aku suke..*klu beli tuk totin sure die tak bape suke..*..so trus amik jerk bende tu...so adiah anot n nieja dh settle..totin jerk belum..ish nk wt ape nie...br kul 3.30 penat dh jln..so blk ke saloon n jenguk adik aku jap...n kuar blk trus g masuk K-BOX..hahaha..karaoke lagi..nie lak karaoke JAMBAN org pgl..aku bedua ngan adik aku cats jerk...kakak aku temankan deq sue kat saloon tu..around kul 4.30 camtu aku dh tak tau nk g mane dah n dh tak larat la...cr hadiah totin tak jumpe2 gak...so blk ke saloon tgk hasil rmbt adik aku yg cute tu...tgu die smpi kul 5.20 camtu dh settle...wah lain giler muke adik aku...rambut yg kerinting dh tuakr jd rebonding..waahahaha...cam awek korea plak aku tgk die nie...dah tu...kiteorg smbg jenjln lagi coz nk tgu berbuka pose kat sn..tak tau nk wat ape..g lg kt KBOX tu..kali die deq sue berjaya kiterog pengaruhi tuk NYANYI..hehehe..comey jerk sore die...hahahah...kul 7pm gerak g KFC kt bwh tu tuk buke pose....around kul 7.30 gerak blk...cam td gak naik cab smpi umah...penat n tido....heheheheh

11 comments:

Totin Tralala said...

yeay!! first comment!!
jap nak baca jap!

Totin Tralala said...

heik!!
kraokeeee je keje korang ni!!
hadiah i tak beli2..!!
haish
nanti sabtu ni nak karaoke lagi!
hoit!
u nyanyi taw!!
hehehe


*jangan nyanyi lagu newboyz sudah...*

NoraJoey said...

hahah..ngok klu kat cni tak yer rebut tuk jd 1st komen..hehehee

i nyanyi??i bukan nyanyi oke..i melalak jerk..nyanyi sore yg sedap but melakak main batai jerk..hahhaha..

tak mau la nyanyi kt party u..malu ngan BUN..hahahahah...

Napster said...

oi!x larat nak bace banyak2!!!~Letey makcik oi,bace dr atas sampai picca je,kebawah malas dah,wakakak :p kang karoke okeh,mau dgr suara u..huhaha

NoraJoey said...

ngek u...penat i hupdate panjang2...g la bace smpi abis..wakkakak..takpe yg bwh2 tu dh tak ptg sgt..hehehe..

hahaha..i nyanyi??kang lari smua dak2 yg dtg party tu..tak mau la..i nyanyi time takde org jerk oke...*sore tak sedap so tak mau nyanyi time rmi org*

Anonymous said...

hah.adek ko cun x rebond?
hehe

kakak ko x rebond?
haha

adek ko tu diam je ek.
hehe mana nk karoke
xsudi bwk adek badek ko pegi ke?

anot

NoraJoey said...

chantek not..skrg die jauh tglkan aku kat blkg...uwaaa..die jauh lg chantek dr aku..jeles nie..huhuhu

bwk adik aku??hahahha...dowang tak leh joint party2 nie..dowang suci n baik oke..wakakakak...

romi zunaidi said...

hehe..1 bende pelik yg nora buat mase karaoke
- cium muke tomok kt skrin tv mase klip video lagu sejarah mungkin berulang.

wakakakkakakakkakakak..adehhh

Ajai Torres said...

aku selsema la arini.. ta[i aku tetap baca celoteh ko yang ntah pa pe ntah...ahahahah...

kirim salam kat 'maksu' yer..
kata kat dia.. abang Ajai Torres kirim salam sayang bersalut madu.. aauuwww.. !! ahaks!

anot edora said...

nora kalo tomok mmg gersang!!
bf die ade iras2 tomok tu pasal die layan.

NoraJoey said...

Romi - eh ngok..aku tak cium la..aku g dekat2 skrin jerk..wakakaka..

Ajai - oke kang aku smpikan kat die ek..klu ko tgk rupa baru die skrg abisla..bertambah jatuh cinta kang..hehehe

Anot - waahahah...muke BF aku cam tomok??huhuhu..dulu time die kurus maybe la...but not now oke..itupun dulu 1% jerk kut ader iras...hahahah*takde langsung...