Friday, April 18, 2008

Nora's Blog is Back...wakakakaaka


Woi.....wah giler dah lame tak bloging nie...last entry I tgk yg I hupdate bulan 10 2007 punye...

dah bape bulan la tu..*argh korang kire la sendiri..*


Ish rindu seh...smpi tak tau nak starting with ape...


Mule2...kat Blog nie sape yg pernah tau Pasal personal aku..specially BF 'tercinta' aku tu...then tlg jgn tnye ek....uwaaaa..kang aku nangis plak kang...so korang sendiri fhm2 la yer napenye...akn ku ceritakan satu ari nanti..but not now ya dear...hope u all understand ek...


ok nie nak citer psl life aku yg korang dh lame gak tertinggal kan...nie bg sape yg nak tau la...

aku masih lg keje kat tempat lama...mmmm...2tahun dah...rasenye smua pun msh bende yg same n lame...kecuali BF la...sape2 rase ada kawan yg encem melebihi BF aku, kaya melebihi BF aku n ape pun yg melebihi BF aku meh kenalkan kat aku...hahahahahhaa...*dush kt pale..taktau nk ckp ape*


apepun skrg aku start with newlife n cube wat yg terbaik dlm hidup aku....korang bg la support yer.....k la next time aku hupdate lg...takde story la....


2 comments:

nieja said...

oh..
xnak tnya..
i dah pham..haha

slamat b'blog kembali..
hahahaha..

NoraJoey said...

tq nieja....