Monday, May 5, 2008

Cari Ketenangan Fikiran

Wah Gitu tajuknye...cari ketenangan...

Nampak sgt Hati n Jiwa tak tenang kan??mmmm hard to say...dah 2 bulan aku Crash wif Amin till today rasa Sayang masih sgt tebal n sikit pun blum bole lupekan die...sgt Lemah rupenye aku nie...ape nak buat...nasib badan la...mengeluh ari2 pun tak gune..bende dh jadi...nak betulkan smua kembali kepada normal memang tak bole..nak tak nak kene face gak..ape yg aku bole buat..try to fix it..at least biar berkesudahan yang baik...For now, what can I say about us is 'KIV'..
Huhuhuhu...KIV tu gelaran yg dak opis aku bg tuk hubungan kiteorg yg tgh tergantung tak bertali nie...lame siut...dah 2bulan mslh nie tak settle2 lg...Nie yg buatkan aku nak pegi mencari ketenangan..tapi takde la jauh mane n lame mane pun...just pegi bercuti jerk...nak tau ker aku nak g mane??hehehehee....*aku pun sj la nk promote...bg korang tau* aku g Langkawi This Week...for 3Days 2Night...but klu blk aku still mcm nie gak...berkemungkinan besar aku akn pegi jauh dr tempat yg sgt bnyk kenangan antara kami...tak leh idup la ngan kenangan2 nie...TENSIONNNNNNN.....
I think the best way for me is...Jauhkan Diri dari die..Jauhkan diri dari tempat yg ada kenangan ngan die...ha baru la aku bole mulakan hidup baru d tempat yg baru...yg takde org kenal aku n die....klu duk KL or Sabah..pergh memang tak leh la...
Pegi sana sini jumpe org yg kenal aku...sure tnye.."camner ko ngan Amin?" "Amin sehat?Korang bile nak Kawen?" uwaaaaa aku tension ngan semua soklan2 tu Oke....ish tak leh la terus camnie....memang presure aku d watnye....Padan muke aku..sape suh time bercinta sibuk kenalkan BF ngan semua org...ha bile jd camnie br rase nyesal..patutla artis2 nie kadang taknak kecoh2 kan hubungan dowang kan..coz takut bile bende tak menjadi..malu...satu dunia akn perli...bercinta bagai nak rak...alih2 putus....siut la...maluuuuu....
Dah la....yg aku tau this week aku g bercuti n cube tenangkan fikiran yg sgt kusut sekarang nie...mane tau tetibe kt Langakwi kang aku kenal ngan Mamat yg mampu wat aku lupe kat Amin kan???hahahahaahahha...bole belah..poyo jerk aku nie....

3 comments:

ErZee MariMau said...

nora... i noe how u feel lah
emm... eventually u kene lepas gakz kan gak... banyak berdoa kay sis...


NORA!!! aku nak ikot ko gi langkawi!!!!

nieja said...

xpe..u pegik bcuti..
tenang kan pkiran yg kusut tu..
jgn sedey2 k..
nant lame2 ok la tu..

i ngah bace blog u ngan si mia neh..
hehe..die soh blikan ole2..hahhaha
jgn lupe utk i skali eh..;)


aritu dtg xjmpe..
i blk kl lol..huhu..
nxtime bkunjung la lagi ke umah
kami yg serba cngih neh
hwhahhaha..

NoraJoey said...

Zee - o ritez tq gurl...just pray the best for me ya...

Nieja - tiap kali aku g umah ko slalu aja ngak ada eh....jln jerk keje...huhhhuu...
canggih ker umah korang??perubahan yg aku tgk...dah ader dapur n washing machine tu jerk la...huhuhuhu