Friday, May 23, 2008

Plet Keta HANCUR BERDERAI

Senang citer....pagi td OTW g keje keta blkg langgar keta aku....hampes...
keta depan punye hal la nie...tetibe plak brek mati kt depan aku...so aku pun brek gak la..takkan nk langgar plak toyota baru tu kan....last2 keta kat blkg aku plak tak sempat brek...jap jerk dh wat plet keta aku hancur berderai...plet aku dr WKB4814 jadi 4 jerk...tu jerk no yg tinggal...huhuhu...nak marah tak jd coz cina tua...itu pun dh kire ok die tak belah camtu jerk...die follow jerk keta aku ketepi...mmmm..die say sorry n bg duit tuk wat plet tu...so tak jd nk marah la....n teruskn perjalanan masuk opis....dh OTW tu br terbayang blk kejadian sebentar tadi...ergh terasa kuat gak gegaran keta aku yg comel tu...mmmmmmmmm

8 comments:

nieja said...

kesian ko..
wei..
cmne ko g ke x pngkor neh..??

diz wkend x dtg s.alam..?
mlepak2 dirumahku n dirumah adek2 mu..?

NoraJoey said...

klu ko then aku g la pangkor tu..klu ko tak g aku cam segan skit..tak rmi aku kenal beb...

klu mysis ckp lepak sn sok then i lepak la..klu dowang nk blk mlm nie tak dpt lepak lor...huhuhu

Napster said...

http://www.virtualmalaysia.com/p2g/3017357/terengganu/3d2nbudgetpackagetopulaupangkor.html

NIh link dia

NoraJoey said...

packagenye kelihatan menarik...

NoraJoey said...

packagenye kelihatan menarik...

anot edora said...

duitnye je tak menarik. haha

NoraJoey said...

hhahahahah...ko kan bnyk duit...takde la mslh....hehehehe

NoraJoey said...

hhahahahah...ko kan bnyk duit...takde la mslh....hehehehe