Monday, June 2, 2008

Ngisi Masa yg Ada...

D malam Jumaat (29/05/08)

Kuar around 6pm g amik Neneng kt UITM, pastu g umah Dee plak kat Tmn Permaisuri Cheras..Gerak g BB..around 9pm lepak kat blkg BB Plaza..*ingat kenangan lepak ngan totin, bun, amin n lelain time pas b'day party totin last year*
Agak lame lepak sn...dah lame tak jumpe member2 lame nie...dowang nie mybestfren dr skolah lagi..skrg masing2 dah keje...proud of them..but mlm tu hanya half of our geng jerk yg ada...5org dr 10org..5org lg ader kt Sabah...
Dari kiri:- Dee(Sales n Marketing Exect at Hotel), Aku(still the same,Acct Exect), Neneng(Lecturer at UITM), Ratna(Exect at Agro Bank) and Jueliejan(Cont her Master)

Saturday (31/05/08)

After work g Jom heboh...terjebak ngan MyLil sis yg sibuk nak g sn..oke g jerkla...around 3pm smpi sn....g la mane2 booth yg ader kt Bukit Jalil tu...ramai gak manusia2 kt sn...n artis2 pun rmi...sempat la jumpe S.Amani, Diddy AF4, 1nation Mc(gang starz m'sia), Paragon Child(gang starz philipine)and ader lg group gang starz yg lain..tak ingat name dowang...artis lain, farah breep2, nurul ex-wife ajai, ruffedge n ramai pelakon2 n selebriti tv3 lor...bnyk sgt nk mskkn kt cni...but yg aku plg suke jumpe amani yg sempoi n cute tu...nie ader pic die ngan mylil sis..

Both of mylil sis wif Amani...



Nie bukan joging but jenjalan..hahahahahaa

Sunday (1/06/08)

Sehari tido kat umah...petang br kuar..itu pun just g Tasik S.alam..konon nak jogging...muahahaha...alih2 jenjalan jerk kt tepi tasik tu....n xtvt wajib taking picture...sib baik bile smpi tasik hujan dh reda....so leh la jenjalan...kat tasik tepi wet world tu...ingat plak kenangan time NB shoot Pulau Inspirasi....mmmmmmm






2 comments:

hudd said...

weh..ko add blog aku tau.. ni aku add ko punyer...ehee..lame xdgr briter..

NoraJoey said...

ok beb..aku pun dh lame tak dgr brita korang nie..heheheh