Saturday, May 10, 2008

Tiada Siapa Yang Tahu

Just nak wat point2 kat entry nie...yg ku rasakan penting...

  • Ader org yg wat kecoh kat Blog aku n Anot..rase cam org yg same...sgt menyakitkan ati...syco tul dak nie...die nmpk sgt tak puas ati kt kiteorg..but dun know why...aku dah amik BF die ker??or aku dah rampas Laki die??mmmm...ape ntah mslh die ngan kiteorg...
  • Siap hina n pandang rendah kt aku tu...pergh mcm die bagus sgt...tuhan jerk yg tahu sejauh mana bagusnye die n sejauh mane teruknye aku...die or org lain tak layak tuk nilai aku seteruk mane...
  • But klu die bagus sgt,die takkan berperangai macam tu..org yg baik tuk menegur org yg tak berapa baik cam aku nie ada caranye..bukan ngan cara sakitkn hati org lain mcm yg die buat tu...nampak sgt die tak sebagus mane..masuk rumah org tak bg slm..dtg lemparkn kata2 yg menyakitkan hati...sikap terpuji ker tu??mmmm fikir la sendiri....
  • sekarang aku dah agak ok berbanding dua bulan yg lepas...alhamdulillah..semakin dekatkan diri ngan tuhan..semakin tenang gak hati nie..takde la nak menagisi nasib yg menimpa..
  • makin bnyk dugaan makin kuat aku rase diri ku nie..wlupun tak sekuat mane but masih mampu teruskan hidup ngan hati yg terbuka...mudah-mudahan berterusan ok...
  • rase nak pergi jauh dr KL nak mulakan hidup yg baru...kerjaya baru..umah baru...persekitaran baru..smua serba baru la..supaya yg lama bole d lupa...kenangan lama yg pahit bole di lupa gak...insyaallah aku mesti bole...
  • korang klu aku dah jauh dr KL jgn lupe aku tau...coz aku takkan lupe kt korang...korang kenangan yg aku takkan lupe....kecuali la korang org yg membuatkn aku jauh membawa diri...huh mcm taknak ingat jerk...hehehehehee....gurau jerk..aku akn ingat smua org...
  • hidup mesti diteruskan..ngan care ape pun mesti diteruskan gak...but make sure terus ngan perkara yg baik...doakan yg terbaik tuk aku ek korang...
  • sape nak keje??meh ganti tempat aku...as Acct Exect..gaji bole tahan..aku nak resign dah..hehehehehe...

Totin - bile u blk m'sia??harap leh jumpe u before I moving dr KL nie..k

Anot - selamat mencari pekerjaan yg bagus...org yg wat kecoh kt blog ko tu sebenarnye dengki kt ko...ko kan chantek...hehehehehee

Nieja - ko tgk2 kan adik2 aku kt umah ko tu...jgn biar dowang wat jahat tau...cukup kakak die jerk yg jahat...hahahahahaha

5 comments:

anot edora said...

aku...

mungkin faham ape yg kau rase
tapi apepun
................

entah..
aku tros speechless la plak..
hakakakkakaka

susah ah kalo benda yg sangkut paut ngan perasaan dan hati ni..

walopon perit idop kene terus tapi mmg kan.. cemana nak idop kalo kehidupan kite tu penuh dengan kenangan ngan die..

em.. papepun..
kau berserah je la..
kalau ada jodoh tak kemana...







pandai aku ckp!
kahkahkahkahakhakah!

Napster said...

budak thu wat keco di blog ku jugak,koh2...

nieja said...

ok..akan ku jage adek2 mu..;)

NoraJoey said...

anot dah semakin matang berkata2 skrg nie...luv u anot..

syap - maknenye u pun glamor cam aku n anot la tu...coz ada org yg dengki ngan kite...hahahhaha

nieja - tq cayang...coklat u kang i bg ek...

NoraJoey said...

anot dah semakin matang berkata2 skrg nie...luv u anot..

syap - maknenye u pun glamor cam aku n anot la tu...coz ada org yg dengki ngan kite...hahahhaha

nieja - tq cayang...coklat u kang i bg ek...