Wednesday, August 15, 2007

Looking 4 another JOB

huhuhuhu..dah buhsan la kut keje kat cni..sebabtu terfikir nak carik keje lain jerk...Buhsan satu, then takde kelebihan la kat cni..OT takde, CLAIM pun xde, Increment pun tak dpt for this year..hampeh tak??memang hampeh pun..sebabtu I terfikir nk cr keje lain jerk..

N kebetulan plak last night Dak Astro ader call I..kawan2 la gitu..call just tnye kabar coz dh lame tak contact kan..then trus tnye kat die 'Ader keje kosong tak kat Astor??'..wakkaka..siut jer I kan??dah la org tu call nk tnye kabar n sembang2..I plak g tnye psl keje...hhehee..tp jawapan die best tau..'Keje kosong ader, nak ker??klu nk bg I ur Resume'..wah..itu yg I nak dengar..dapat ker tak blakang citer janji I dh try mintak...korrang doakan la I dpt ek..klu dpt best gak tu..Gaji die masyuk skit..*I siap tnye gaji tu bape*heheheh..bole la banje korang..huhuhu..beharap gak actually dpt keje tu..cam best plak..bukan ape, I nk tukar field lain plak la..dah 2tahun duk opis jerk wat ACCOUNT nie buhsan n tension siut...tak lama lagi pale nie pecah gak wat account nie..bukan jiwa I la..nape la leh terjebak ngan keje nie kan??but pengalaman n pengetahuan gak tu.....so redha jerk, n harapnye dapat la keje kat Astro tu...

4 comments:

Totin Tralala said...

noraaa
u kerja la astro!!!
nanti i bole la bilang kat kawan2 i
'i ade mbr tau!! kerje astrooo woo... nama die nora!!'
*padahal cleaner je*
haha

NoraJoey said...

wkkakakka...i tak sanggup u jd cleaner..kat umah pun clean tak seberapa..hehehe

anot edora said...

haha
sama la siap ckp kat mak aku..
kat jiran2 sme.

NoraJoey said...

waakakka..doakan jerla aku dpt ek??so bole la korang hebohkan kat sanak sedara..hehhehe