Thursday, August 9, 2007

Welcome to My Life..

waakakakka..*start jerk gelak*

eeiii tak sangkanye aku ader blog sendiri..dh lame nak wat but slalu takde mase..arinie luangkan mase tuk start wat Blog nie..

Thanks la guyz yg sudi ke Blog aku yg baru nie ek..after this korang leh la jenguk2 blog aku nie tuk tau kisah seharian aku ek..tp klu aku lmbt update sorry tau..yerla aku nie ader ms2 jer free..but i'll try to make it everyday lor..

tu jerk tu first posting nie..

Welcome To My Blog...

4 comments:

Totin Tralala said...

yeahh
welcome to the club!!!
pasni u bikin chatbox kat tepi..
bubuh link blog i suma okeh!!!
hehehe...
nora dah kene poison bukak blog!!!

NoraJoey said...

nie u la yg poison i wat blog nie..wakakaka...
nak wat chatbox??huhu..i tak reti lagi part tu...tak abis study lagi..

nieja said...

link kan name i jgak hahha! sebok kan i yan..hakhak..slmat b'bl0g..

NoraJoey said...

nieja..u punye blog ape?i tak msk lagi..hehehe...