Monday, August 13, 2007

Melodi

Saturday dah puas kuar, then on sunday I duk umah jerk sehari suntuk..tak kuar langsung..bangun pagi jerk dah siap breakfast n kemas2 umah I duk mengadap TV..semua rancangan la I tgk..N yang penting nye on that day I tunggu Melodi, coz I tau akn ader citer pasal konsert UNGU yang melibatkan NB gak, as a guest artis for their opening..dengar komen dr DJ radio Hot katenye persembahan NB 'tidak mengecewakan n sangat bagus smpikan nk kuar anak tekak menjerit' -nie ayat FAFAU..
Macam yang I dah agak akn ader kuar citer psl tu..then yang tak bestnye tajuk citer tu.."Artis malaysia sekadar Artis Tempelan"..sedih sungguh ngan statement tu..ape yg dowang nk ckp is, NB n SOFAZ is juat a TEMPELAN ARTIS for outsider konsert..then cam biasela wartawan Melodi akn bertanya kan tuan empunya badan pasal gelaran yang di berikan tu..tak sabar sungguh I mase tu nk dgr komen dr Mr Tom or NB yang lain..antara ayat yang I ingat dr Mr Tom kite is 'NB dh dipanggil sbgi opening pun kire cukup bagus n NB bangga dpt perform tuk opening UNGU nie' klu bole 'Jangan la cakap artis Tempelan, sedih tau..'
Nie plak ayat Mr Ristoe plak 'Kalau Tempelan pun tapi kite bukan Tempelan Tangkap Muat Jerk'..bermakna sungguh ayatnye..actually ader lagi statement dowang yang lain..but nie jerk yang paling I ingat..
Betul kate Ristoe, kalau pun NB artis TEMPELAN tapi dowang bukan TANGKAP MUAT jerk..Dowang mampu buktikan kemampuan dowang..N UNGU sendiri mengangga persembahan NB bukan setakat TEMPELAN tapi satu KOLABORASI yang bagus antara 2negara...

6 comments:

Totin Tralala said...

tipu tipu
banyak lg kan statement ristoe!!
hahaa...
apsal u tak rakam je!~
ngee

diLa said...

Ayat yang sungguh pedas dari Ristoe.. I suke comment dia...

NoraJoey said...

totin - memang bnyk lagi..but ayat tu yg plg berkesan skali.n i akn ingat smpi bile2..wakakaka..

dila - ayat tu memang pedaskan..klu u tgk cr ckp die lg la berkesan tau..ayat pedas d sertai ngan senyum sinis n jelingan nye..huh memang power la..

anot edora said...

mengade ngade totin ne. lempang je nora

hakakkaka

Totin Tralala said...

buwerk..
brani la lempang!
i sruh ristoe trajang
haha

NoraJoey said...

wakakak..anot i tak sampai ati nak lempang..muke die comel sgt..syg siut klu lempang muke yg cute itu..huhuhu